Presentera dig (exempelinlägg)

Vill du ha en annorlunda naturupplevelse med familj eller kompisar? Varva ner en stund, släpp vardagens bestyr och träffa våra underbara alpackor på vår lilla gård strax norr om Karlstad. En digital detox för kropp och själ.

Ingen lämnas oberörd av dessa fantastiska djur, Alpackor är vackra, lugna, nyfikna samtidigt som de har sin tydliga integritet.  Att titta in i deras snälla ögon får vem som helst att smälta.

Följ med på en alpackapromenad. Vi träffar alpackorna i hagen där vi har en kort introduktion. Du får mata dem och därefter går vi på en promenad i alpackornas lugna tempo på slingriga skogsstigar. Eller kanske vill alpackorna ta sig ett bad i Klarälven? Då går vi ditåt. Turen tar cirka 1,5 timme.

Boka-knapp/alt knappen högst upp på sidan?

Att fika med alpackor är ett mysigt sätt att umgås på. Du får mata dem innan vi själva slår oss ner i hagen med kaffe och hembakt bröd. Det tar cirka 1 timme beroende på hur många selfies du vill ta med djuren.                                                                                   Boka-knapp/alt knappen högst upp på sidan?

Vill du ha en annorlunda naturupplevelse tillsammans med dina jobbarkompisar eller kompisgäng? Varför inte fira en födelsedag, anordna en möhippa göra ett företagsevenemang eller annat kul tillsammans med alpackor? Kontakta oss så tar vi fram förslag.              Kontakt-knapp

Alpackor är behagliga, stolta djur och deras lugn smittar av sig på oss. Alpackor är som gjorda för ett möte på en dagverksamhet, äldreboende, med mera.                                     Kontakt-knapp

Presentkort nvjöev fvnöb ökav bnöbnöbnf vklnfdbäjbnäfnv knökjfbnäbä  Kontakt-knapp


Lämna ett svar