Måste man förboka till Karlstad Alpackagård?

Kan man bara dyka upp när man vill titta på alpackorna? Nej, man måste förboka och det är för både besökarnas och djurens skull. Jag vill att både människor och djur ska få en trevlig upplevelse och därför tar jag emot begränsat antal personer per gång.

Du kan inte komma spontant. Dels för att djuren inte ska bli stressade av en strid ström av besökare. Alpackor är nämligen idisslare som behöver lugn och ro när de bearbetar maten och störningar kan störa matsmältningen negativt. Dels för att det är mitt hem ni kommer till och att jag ibland har annat att göra.
På vandring med alpackor garanterar jag max 2 personer per djur för att alla ska få möjlighet att verkligen få möta dem på nära håll.
På aktiviteten fika med alpackor är vi i alpackahagen och jag är mån om att du som besökare och alpackorna ska finna stunden både trevlig och rofylld. Du måste alltså förboka så att det inte blir alltför många personer samtidigt.
Kort och gott: vi har begränsat antal besökare på alla våra aktiviteter. För dig och djurens skull.

Boka några av våra aktiviteter här

Varukorg0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0
Rulla till toppen